ششمین همایش علوم علف‏های هرز تاریخ 10 الی 12 شهریور ماه 1394 در دانشگاه بیرجند-فرمت مقالات

به اطلاع متقاضیان شرکت در ششمین همایش علوم علف‏های هرز می‏رساند همایش مذکور در تاریخ 10 الی 12 شهریور ماه 1394 در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد. متقاضیان محترم جهت تهیه مقاله لازم است از فرمت ارائه شده در فایل پیوست تبعیت نمایند.

10 دی 1393

اولین فراخوان ششمین همایش علوم علف های هرز ایران

دبیرخانه همایش از کلیه استادان، محققان و دانشجویان جهت شرکت و ارائه مقاله در زمینه های تخصصی بیولوژی، اکوفیزیولوژی، مدیریت و سایر زمینه های مرتبط با علوم علف های هرز در این همایش ملی دعوت به عمل می­آورد.

نحوه ثبت نام و ارسال مقاله متعاقباً اعلام خواهد شد

ارسال مقالات به داوری

ضمن تشکر از کلیه محققین محترمی که نسبت به ارسال مقاله به پنجمین همایش علوم علفهای هرز اقدام نموده اند به اطلاع میرسد که مقالات ارسالی در حال داوری بوده و انشا.. بزودی نتایج از طریق سایت همایش به آدرس http://weedcongress.ut.ac.ir/paper و ایمیل به اطلاع خواهد رسید. ضمنا از کلیه مولفینی که مقالات آنها برای بررسی مجدد و بازنگری بازگشت داده شده خواسته میشود که در اسرع وقت و طبق فرمت اعلام شده مقالات اصلاح شده خود را از طریق صفحه شخصی خود در سایت همایش بارگذاری نمایند.