پنجمین همایش ملی «علوم علف‌های هرز» توسط انجمن علوم علف‌های هرز ایران و گروه زراعت و اصلاح نباتات و با حضور مسئولان، محققان و دانشجویان از سراسر کشور، در روز شنبه دوم شهریور ماه سال جاری در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد
06 شهریور 1392
پنجمین همایش ملی «علوم علف‌های هرز» توسط  انجمن علوم علف‌های هرز ایران و گروه زراعت و اصلاح نباتات و با حضور مسئولان، محققان و دانشجویان از سراسر کشور، در روز شنبه دوم شهریور ماه سال جاری در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد

برگزاری پنجمین همایش علوم علف‌های هرز

پنجمین همایش ملی «علوم علف‌های هرز» توسط  انجمن علوم علف‌های هرز ایران و گروه زراعت و اصلاح نباتات و با حضور مسئولان، محققان و دانشجویان از سراسر کشور، در روز شنبه دوم شهریور ماه سال جاری در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این همایش ابتدا دکتر حسین آذرنیوند معاون علمی پردیس در سخنانی بیان نمود: موضوع علف‌های هرز در علوم مختلف کشاورزی مانند زراعت، باغبانی و هم‌چنین در منابع طبیعی مسائل مهم و قابل پرداخت است اما متأسفانه کمتر مورد توجه می‌گیرد. ایشان ادامه داد: شناخت علف‌های هرز و روش‌های کنترل آن‌ها در تحقیقات و پژوهش ها باید مورد توجه قرار گیرد و مخصوصا درپایان‌نامه‌های دانشجویی به آن پرداخته شود.

در ادامه مراسم افتتاحیه، دکتر باغستانی رئیس انجمن علوم علف‌های هرز با ابراز نگرانی از وضعیت رشته علوم علف‌های هرز در دانشگاه‌‌های کشور گفت: توسعه بی‌حد و حصر این رشته در دانشگاه‌های آزاد و دولتی بدون وجود امکانات زیربناییِ تحقیق، وضعیت نابسمانی را برای این رشته ایجاد کرده است. ایشان ادامه داد: بسیاری از موضوعات پژوهشی که باید در مزرعه انجام و پیگیری گردد هم‌اکنون به خاطر محدودیت امکانات به صورت گلدانی و خارج از محیط طبیعی انجام می‌گیرد. دکتر باغستانی گفت: امروزه حتی در ایستگاه‌های تحقیقاتی نیز موضوعات پژوهشی به اولویت سوم و چهارم تبدیل شده است.

در ادامه همایش دکتر حسن علیزاده، دبیر اجرایی همایش به بیان نکاتی در مورد شکل گیری و زمان بندی این همایش پرداخت و از عوامل مختلف قدردانی نمود. سپس دکتر اویسی دبیر علمی همایش در سخنانی، حضور 65 داور از سراسر کشور را مثبت ارزیابی نمود و گفت: تعداد 394 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که 25 مقاله به صورت شفاهی و بقیه به شکل پوستر به نمایش درآمد.

شایان ذکر است نشست‌های تخصصی این همایش و هم‌چنین کارگاه آموزشی، در مرکز همایش‌های شهدای پردیس طی روزهای شنبه تا دوشنبه چهارم شهریور ماه برگزار گردید.

واحد خبر روابط عمومی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران